ΑνακοινώσειςΕπικοινωνίαΣύνδεσμοι
Προβολή Εργασίας

ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΞΗΡΑΝΣΗΣ ΑΥΓΩΝ ΜΕ ΨΕΚΑΣΜΟ (SPRAY DRYING)
Κ. Αδαμόπουλος, Μ. Παπαδάκη, Ε. Τσιόγκα
Τμήμα Χημικών Μηχανικών, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Μελέτη της επίδρασης των παραμέτρων λειτουργίας της ξήρανσης με ψεκασμό στις ιδιότητες των τελικών προϊόντων νωπού ολόκληρου αυγού, κρόκου και ασπραδιού, καθώς και στην απόδοση του συστήματος, με και χωρίς την προσθήκη SDS (Sodium Dodecyl Sulfate). Η προσθήκη του SDS επιτρέπει τη βελτίωση των λειτουργικών ιδιοτήτων του αυγού και ιδιαίτερα τη σταθερότητα του αφρού των αυγών.

Λέξεις Κλειδιά
Αυγά, κρόκος αυγού, ξήρανση, Spray drying, Sodium Dodecyl Sulfate



Τελευταία Νέα
04.06.2007
Βεβαιώσεις Παρακολούθησης
25.05.2007
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
16.05.2007
Τελικό Πρόγραμμα του 6ου Πανελληνίου Επιστημονικού Συνεδρίου Χημικής Μηχανικής