Προβολή Εργασίας
ΜΕΛΕΤΗ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΚΕΪΚ ΜΕ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΙΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΗΣ
Β. Ψιμούλη, Μ. Σάββας, Π. Θελερίτη, Β. Ωραιοπούλου Σχολή Χημικών Μηχανικών, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο |
ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Μελέτη της επίδρασης των υποκαταστάτων λιπαρών και ζάχαρης στις ιδιότητες του κέικ με στόχο την παρασκευή προιόντος με ικανοποιητικά λειτουργικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά
Λέξεις Κλειδιά
κέικ, υποκατάστατα λιπαρών, υποκατάστατα ζάχαρης
|
|