Προβολή Εργασίας
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Κ. Τζιά Σχολή Χημικών Μηχανικών, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο |
ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Στην εργασία παρουσιάζεται η «ασφάλεια» των προϊόντων τροφίμων, ο «έλεγχος/ διαχείριση» των διεργασιών παραγωγής των τροφίμων, όπως προσεγγίζεται από το Χημικό Μηχανικό, και ο τρόπος με τον οποίο είναι δυνατόν να επιτευχθεί - από τη θεωρία, τις απαραίτητες γνώσεις της μηχανικής τροφίμων που παρέχονται μέσα από την κατάλληλη εκπαίδευση, έως και την εφαρμογή, διαχείριση των διεργασιών (συνθήκες/μέσα/υλικά/διαδικασίες/μετρήσεις/τεκμηρίωση) με τη βοήθεια πρότυπων συστημάτων ασφάλειας σε βιομηχανικές παραγωγές τροφίμων.
Λέξεις Κλειδιά
ασφάλεια τροφίμων, ανάγκες εκπαίδευσης, ρόλος χημικού μηχανικού
|
|