ΑνακοινώσειςΕπικοινωνίαΣύνδεσμοι
Προβολή Εργασίας

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Κ. Τζιά
Σχολή Χημικών Μηχανικών, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Στην εργασία παρουσιάζεται η «ασφάλεια» των προϊόντων τροφίμων, ο «έλεγχος/ διαχείριση» των διεργασιών παραγωγής των τροφίμων, όπως προσεγγίζεται από το Χημικό Μηχανικό, και ο τρόπος με τον οποίο είναι δυνατόν να επιτευχθεί - από τη θεωρία, τις απαραίτητες γνώσεις της μηχανικής τροφίμων που παρέχονται μέσα από την κατάλληλη εκπαίδευση, έως και την εφαρμογή, διαχείριση των διεργασιών (συνθήκες/μέσα/υλικά/διαδικασίες/μετρήσεις/τεκμηρίωση) με τη βοήθεια πρότυπων συστημάτων ασφάλειας σε βιομηχανικές παραγωγές τροφίμων.

Λέξεις Κλειδιά
ασφάλεια τροφίμων, ανάγκες εκπαίδευσης, ρόλος χημικού μηχανικού



Τελευταία Νέα
04.06.2007
Βεβαιώσεις Παρακολούθησης
25.05.2007
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
16.05.2007
Τελικό Πρόγραμμα του 6ου Πανελληνίου Επιστημονικού Συνεδρίου Χημικής Μηχανικής