Προβολή Εργασίας
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΟΝΤΕΛΟΠΟΙΗΣΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΦΑΣΕΩΝ ΣΑΚΧΑΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΩΝ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΚΟΥΣ ΔΙΑΛΥΤΕΣ
Ε. Παντελή1, Μ. Δαρδαβίλα1, Γ. Παππά1, Ε. Βουτσάς1, Χ. Σταμάτης2, Κ. Μαγουλάς1 1 Σχολή Χημικών Μηχανικών, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο 2 Τμήμα Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων |
ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Παρουσίαση πειραματικών δεδομένων ισορροπίας φάσεων αντιοξειδωτικών και σακχάρων με ιοντικά υγρά και οργανικούς διαλύτες και σύγκριση των θεωρητικά υπολογισμένων τιμών ισορροπίας φάσεων με τα πειραματικά.
Λέξεις Κλειδιά
ισορροπία φάσεων, αντιοξειδωτικά, σάκχαρα, ιοντικά υγρά, οργανικοί διαλύτες
|
|