ΑνακοινώσειςΕπικοινωνίαΣύνδεσμοι
Προβολή Εργασίας

Επιστήμη & Τεχνολογία Τροφίμων 2
01 Jun 2007, 16:45 - 18:30
Εργασία TT145
ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΕΝΔΟΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΓΕΝΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΩΝ
Χ. Δημάκου, Β. Ωραιοπούλου, Σ. Κιόκιας
Σχολή Χημικών Μηχανικών, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Μελέτη ενδογενών (είδος γαλακτοματοποιητή, είδος και συγκέντρωση λιπαρής φάσης) και εξωγενών παραγόντων (θερμοκρασία αποθήκευσης, pH, πίεση ομογενοποίησης) στην οξειδωτική υποβάθμιση γαλακτωμάτων τύπου λάδι σε νερό.

Λέξεις Κλειδιά
Tween 20, sodium caseinate, ηλιέλαιο, θερμοκρασία, pH, πίεση ομογενοποίησης



Τελευταία Νέα
04.06.2007
Βεβαιώσεις Παρακολούθησης
25.05.2007
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
16.05.2007
Τελικό Πρόγραμμα του 6ου Πανελληνίου Επιστημονικού Συνεδρίου Χημικής Μηχανικής