Προβολή Εργασίας
ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΕΝΔΟΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΓΕΝΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΩΝ
Χ. Δημάκου, Β. Ωραιοπούλου, Σ. Κιόκιας Σχολή Χημικών Μηχανικών, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο |
ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Μελέτη ενδογενών (είδος γαλακτοματοποιητή, είδος και συγκέντρωση λιπαρής φάσης) και εξωγενών παραγόντων (θερμοκρασία αποθήκευσης, pH, πίεση ομογενοποίησης) στην οξειδωτική υποβάθμιση γαλακτωμάτων τύπου λάδι σε νερό.
Λέξεις Κλειδιά
Tween 20, sodium caseinate, ηλιέλαιο, θερμοκρασία, pH, πίεση ομογενοποίησης
|
|