ΑνακοινώσειςΕπικοινωνίαΣύνδεσμοι
Προβολή Εργασίας

Επιστήμη & Τεχνολογία Τροφίμων 1
01 Jun 2007, 14:30 - 16:15
Εργασία TT146
ΔΟΜΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΚΒΟΛΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ ΟΣΠΡΙΩΝ
Α. Λάζου, Ν. Παναγιώτου, Μ. Κροκίδα
Σχολή Χημικών Μηχανικών, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Μελέτη δομικών ιδιοτήτων προϊόντων εκβολής με πρωτεΐνες οσπρίων, όπως αυτές επηρεάζονται από τις συνθήκες επεξεργασίας και τα χαρακτηριστικά των πρώτων υλών

Λέξεις Κλειδιά
Αναλογία Διόγκωσης, Εκβολή, Λευκό Φασόλι, Μεξικάνικο Φασόλι, Πορώδες, Ρεβίθι, Φακή



Τελευταία Νέα
04.06.2007
Βεβαιώσεις Παρακολούθησης
25.05.2007
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
16.05.2007
Τελικό Πρόγραμμα του 6ου Πανελληνίου Επιστημονικού Συνεδρίου Χημικής Μηχανικής