Προβολή Εργασίας
ΔΟΜΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΚΒΟΛΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ ΟΣΠΡΙΩΝ
Α. Λάζου, Ν. Παναγιώτου, Μ. Κροκίδα Σχολή Χημικών Μηχανικών, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο |
ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Μελέτη δομικών ιδιοτήτων προϊόντων εκβολής με πρωτεΐνες οσπρίων, όπως αυτές επηρεάζονται από τις συνθήκες επεξεργασίας και τα χαρακτηριστικά των πρώτων υλών
Λέξεις Κλειδιά
Αναλογία Διόγκωσης, Εκβολή, Λευκό Φασόλι, Μεξικάνικο Φασόλι, Πορώδες, Ρεβίθι, Φακή
|
|