ΑνακοινώσειςΕπικοινωνίαΣύνδεσμοι
Προβολή Εργασίας

ΜΕΛEΤΗ ΤΗΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΞΥΛΑΝΑΣΩΝ ΜΕ ΥΠΕΡΥΨΗΛΗ ΥΔΡΟΣΤΑΤΙΚΉ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΔΕΊΚΤΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Ε. Γώγου, Α. Κριεκούκη, Π. Καταπόδης, Π. Χριστακόπουλος, Π. Ταούκης
Σχολή Χημικών Μηχανικών, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Στην παρούσα εργασία μελετήθηκε η απενεργοποίηση ξυλανασών από την Υπερυψηλή Υδροστατική Πίεση και η χρήση τους ως δείκτες επεξεργασίας. Η Υπερυψηλή Υδροστατική Πίεση αποτελεί μια μη θερμική διεργασία εναλλακτική της θερμικής επεξεργασίας τροφίμων και χρησιμοποιείται για την απενεργοποίηση ανεπιθύμητων μικροοργανισμών και ενζύμων.

Λέξεις Κλειδιά
Υπερυψηλή Υδροστατική Πίεση, μη θερμική διεργασία τροφίμων, δείκτες επεξεργασίας, ξυλανάσες



Τελευταία Νέα
04.06.2007
Βεβαιώσεις Παρακολούθησης
25.05.2007
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
16.05.2007
Τελικό Πρόγραμμα του 6ου Πανελληνίου Επιστημονικού Συνεδρίου Χημικής Μηχανικής