ΑνακοινώσειςΕπικοινωνίαΣύνδεσμοι
Προβολή Εργασίας

ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΞΥΛΑΝΑΣΩΝ ΣΑΝ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΟΤΗΤΑΣ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΧΡΟΝΟΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΚΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΩΝ ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Ε. Γώγου, Π. Καταπόδης, Μ. Γιαννακούρου, Π. Χριστακόπουλος, Π. Ταούκης
Σχολή Χημικών Μηχανικών, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Στην παρούσα εργασία μελετήθηκε η αύξηση της θερμοανθεκτικότητας ξυλανασών με μείωση της ενεργότητας νερού και η δυνατότητα χρήσης αυτών για την κατασκευή ενζυμικών Χρονοθερμοκρασιακών Ολοκληρωτών. Με την ανάπτυξη κατάλληλων εργαλείων όπως είναι οι Χρονοθερμοκρασιακοί Ολοκληρωτές θα δίνεται η δυνατότητα αποτίμησης της θερμικής επεξεργασίας τροφίμων.

Λέξεις Κλειδιά
θερμική επεξεργασία τροφίμων, Χρονοθερμοκρασιακοί Ολοκληρωτές, αποτίμηση θερμικής διεργασίας, ξυλανάσες



Τελευταία Νέα
04.06.2007
Βεβαιώσεις Παρακολούθησης
25.05.2007
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
16.05.2007
Τελικό Πρόγραμμα του 6ου Πανελληνίου Επιστημονικού Συνεδρίου Χημικής Μηχανικής