Προβολή Εργασίας
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΥΠΕΡΥΨΗΛΗΣ ΥΔΡΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΕΟΛΥΤΙΚΟΥ ΕΝΖΥΜΟΥ ΑΚΤΙΝΙΔΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΝΕΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Γ. Κατσαρός, Γ. Ταβαντζής, Κ. Νασόπουλος, Π. Καταπόδης, Π. Ταούκης Σχολή Χημικών Μηχανικών, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο |
ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Μελέτη κινητικής απενεργοποίησης της ακτινιδίνης με εφαρμογή ΥΥΠ σε συνδυασμό με θερμοκρασία και η παραγωγή καινοτόμων γαλακτοκομικών προϊόντων τύπου φρέσκου τυριού χρησιμοποιώντας την ακτινιδίνη ως παράγοντα πήξης του γάλακτος και εφαρμόζοντας την ΥΥΠ για την απενεργοποίηση του ενζύμου στο τελικό προϊόν.
Λέξεις Κλειδιά
γαλακτοκομικό προϊόν, Ακτινιδίνη, Υπερηψηλή Υδροστατική Πίεση
|
|