ΑνακοινώσειςΕπικοινωνίαΣύνδεσμοι
Προβολή Εργασίας

Επιστήμη & Τεχνολογία Τροφίμων 2
01 Jun 2007, 16:45 - 18:30
Εργασία TT620
ΩΣΜΩ-ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ ΦΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ: ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΡΑΣΗΣ ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ
Ε. Δερμεσονλούογλου, Μ. Γιαννακούρου, Π. Ταούκης
Σχολή Χημικών Μηχανικών, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Σκοπός της εργασίας είναι (α) η μελέτη της ωσμωτικής αφυδάτωσης ευαίσθητων φυτικών ιστών όπως τομάτας, αγγουριού, φράουλας και καρπουζιού, (β) η εξέταση της χρήσης της ωσμωτικής αφυδάτωσης ως προεπεξεργασίας της κατάψυξης και (β) η επίδραση της ωσμωτικής αφυδάτωσης στην ποιότητα των τελικών κατεψυγμένων προϊόντων κατά την αποθήκευση τους.

Λέξεις Κλειδιά
κατάψυξη, ωσμωτική αφυδάτωση, τομάτα, αγγούρι, φράουλα, καρπούζι, διατηρησιμότητα



Τελευταία Νέα
04.06.2007
Βεβαιώσεις Παρακολούθησης
25.05.2007
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
16.05.2007
Τελικό Πρόγραμμα του 6ου Πανελληνίου Επιστημονικού Συνεδρίου Χημικής Μηχανικής