Προβολή Εργασίας
ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΥΨΗΛΗΣ ΥΔΡΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΣΤΑ ΕΝΖΥΜΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΧΥΜΟΥ ΤΟΜΑΤΑΣ
Σ. Μπουλέκου1, Π. Ταούκης2, Κ. Μαλλίδης3, Ν. Στοφόρος1 1 Τμήμα Χημικών Μηχανικών, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης 2 Σχολή Χημικών Μηχανικών, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο 3 Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικής Έρευνας, Εθνικό Ίδρυμα Αγροτικής Έρευνας |
ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Αντικείμενο της παρούσας εργασίας ήταν η μελέτη της επίδρασης της τεχνολογίας της Υπερυψηλής Υδροστατικής Πίεσης στη δραστικότητα των πηκτινολυτικών ενζύμων καθώς και σε ορισμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά χυμού τομάτας
Λέξεις Κλειδιά
Υπερυψηλή Υδροστατική Πίεση, τομάτα, πηκτινολυτικά ένζυμα, χρώμα, ιξώδες, λυκοπένιο
|
|